Koukám na azurové nebe
a myslím jenom na tebe.
Koukám do tvých nádherných očí
a svět se mi jenom točí.
Koukám na tebe, na tvou tvář
nad hlavou máš svatozář.
Držím ta za ručičku
a podávam ti kytičku.
A vše co ti chci říct
je jen to jak tě budu milovat....