Dlaně jsou příliš malá skrýš
Dávno jak právě dnes
jimž těžko rozlomíš
do kousků face
na drobky rohlíků
i na semínka prosa
V krmítku dotyku
spí láska nahobosá…
°
Dlaně jsou příliš malý hrad
Teď tak jak pozítří
k schoulení milovat
co bolest rozjitří
na kapky štědřence
na plátky kopretiny
Vtrhané do věnce
z Motýlí mlhoviny…
Náhodou, do dlaní se toho vejde...záleží jak velkou náruč mezi nimi rozevřeš...
Lahůdka....čviriirik!:-))
16.06.2011 18:57:00 | zvířenka
V krmítku dotyku
spí láska nahobosá…
To mě úplně vyřadilo z pracovního procesu, z kterého jsem si sem odskočil... a ještě ty 4 poslední verše -- zrovna takový skvost, jichž není nikdy dost!
16.06.2011 14:38:00 | Špáďa
Nikdy bych neřekla, že drobky rohlíků můžou vyznít tak poeticky. :)
16.06.2011 08:30:00 | Dota Slunská