Básen té nejúžasnější osubce,kterou miluji a vždy budu.

Básen té nejúžasnější osubce,kterou miluji a vždy budu.

Anotace: Myšlenky po uši zamilovaného člověka:-)

Po tváři mne něžně hladíš,
svá ústa k tem mým skláníš.
Přeji si, at tato chvíle neskončí.
Tvé modrozelené oči na mne něžně hledí,
krásnější snad jinde není.
Tvé ruce všude mám,
tak hrozně rád v náručí Tvé v mysli usínám.
Jazykem objíždím Tvuj něžný ret,
pod Tvými doteky taji jak led.
Miluji Tělo,
Tvé krásné tělo splynout sním v jedno to mé by chtělo.
Horká touha z Tvých očí sálá,
polibky Tvé chutnají jak čokoláda.
Když jsem s Tebou je mi krásně,
omlouvám se za svou básen.
Miluji,když vedle mě usínáš,
miluji když mé tělo tím svým objimaš.
Autor Axazel, 16.06.2011
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je mi krásně omlouvám se za svou báseň??? žádám vysvětlení proč tahle hloupost tam vůbec je?
Jinak kdyby to bylo napsáno jinak a ne takhle nehnácáno bylo by to více čitelné...

19.06.2011 12:03:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel