O naději
Chci být tvým světlem, které září
hlubokou nocí, černou tmou.
Když vidím zmatek ve tvé tváři
tak nabídnu ti ruku svou.
Chci majákem být,colodě hlídá
aby nenarazily na skaliska,
odrazem slunce, když se stmívá,
a vlídným slovem, když se stýská.
Chci průvodcem být na tvé pouti,
ohníčkem, který zahřeje.
Potěšit srdce, když se rmoutí.
Já jmenuji se - NADĚJE.
Přečteno 379x
Tipy 30
Poslední tipující: tato22, Maryje..., poustevník Jirka, ilona, Jiparo, hloubavá, Antares, Judita, jvacl, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)