Hra na lásku
Anotace: původně píseň na hudbu Karla Kryla
Nikdy se zezměnil svět
lidé se ale mění
uvadl červený květ
vše padlo v zapomění.
Toužíš teď po naději
kam jen položit ruce
proč je tu nejchladněji,
když srdce vroucně tluče.
R: Na lásku jsme si hráli
při teplém světle svíčky
zmizels mi někde v dáli
jak chmíří z pampelišky.
Nevěříš v usmíření
Když všechno ztraceno je.
Pláč ve smích nepromění
pro touho pro rozbroje.
R: Oči jak moře slané,
když nevíš pro co máš žít
proč slza z tváře kane,
vždyť chceš víc než jenom snít.
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)