happy end neexistuje
Anotace: proč by taky měl
na happy end čekáš
stejně nepříjde
co proto ty děláš
na tom nesejde
život není telenovela
aby dobře dopad
sebe sám máš za vola
považuješ se za odpad
životní smysl ztráčíš
prostě to nevýjde
pak z toho vždy zvracíš
řveš zkurvenej osude
pohádka to vážně není
vždyt ta dobře dopadá
je to jen bláhový snění
chut k životu upadá
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Eliss94, whiolet, ECHO PARAZIT, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)