Anotace: Než mladé myšlení přijde na to, co by chtělo, duše nám uletí, zbyde jen skořápka - naše ubohé tělo...
Sbírka: Postupem času...
Ale ta dušička nemůže odejít úplně pryč vždycky. Vždycky tam zbyde malinkatý plamínek a ten je jen nutný rozehřát. To vím. :-)) ;-))
Jinak, zaslouženě ST! :-)
16.06.2011 21:43:00 | Amable seňor Marek
Věřím, že hvězdy fungují vždycky, když člověk hodně touží :)...
Děkuju oběma :)
16.06.2011 20:17:00 | wendy.poezie