W.E.B.
Zmrzni letní vánku
po trapném sedánku
lidí co předstírají
jak úžasně se znají.
Píšeš,líbáš umíš z kostky kruh...
ty vole to jsi asi bůh
No name ... pokrytci!!
Jo,já tam byl
a zaplať komu chceš
že ani o minutu dýl.
Jsem nesnil
o...
...Nůžky osudu se rozevřely do běla
upadl klíč od života magacínu.
Lidem vlastní ego je řeka
nedozírně široká.
Suďme se,navzájem vyčítejme si
co ten onem špatně dělá
Ale stejně výkřik krve
na zeď neudělá
...
mapu života
Písmenka nejsou osud,lidi....
Přečteno 324x
Tipy 30
Poslední tipující: H.I.L., Maryje..., Juan Francesco de Faro, hašlerka, NikitaNikaT., Mbonita, Zasr. romantik, hatlapatla, Trystan ap Tallwch, la loba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)