Anotace: ,,není těžké napsat báseň, povídku, však těžší je dát jí odpovídající název"...
na touze neni nic pěknýho..touha je děvka co chce jen brát ... tak proč dnem i nocí jen toužim? ;)
21.06.2011 23:14:00 | chicacheca
Když já s názvy pracovat neumím, třeba mi trvá i patnáct minut než vymyslím odpovídající název a přijde mi to jako hovadina :)
20.06.2011 16:23:00 | whiolet
křičet o navrácení důvěry
křičet
řvát
ztišit se
ten výčet má své mezery
dostat a brát
ze zbylých ztrát
tyčkové podpěry...
20.06.2011 13:36:00 | šuměnka
ST...protože je to úchvatný..a jsi v oblíbených ze stejného důvodu.. fantastické :)
18.06.2011 10:00:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..