Nejsem žádný velký socan, aby bylo jasno, ale umím se vcítit do lidí, kteří mají hluboko do žlabu a hrozně mě Sere pýcha!,Pýcha a arogance!,Arogance Moci!!!Básnička pravdivá.
17.06.2011 11:06:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Bída zpohltila naši zem, a tak než hlady vyhynem, poslední skývu našim vnoučkům prožerem, nechceme mít štíhlá těla, obezita se nám zalíbila :-)
16.06.2011 21:34:00 | Kars
Není potřeba slov, dílo vypovídá samo... vztekat se, nebo plakat... to snad nemá ani smysl... nikdy na to nepřindou, tihle páni. Zaslepení a hluší, hlavně, že oni mají plná koryta a já bych jim přála, by si to na měsíc s námi obyčejnými... vyměnili. Jak by si potem žili?
16.06.2011 20:15:00 | NikitaNikaT.