pátky
plachtící sršeň za zády ona plachtí
nevšímá si tě ty sis jí všimnul
ubalila jsem si cigáro ze zbytku tabáku
chci sršeň vydýmit z hlavy
asi
do večerky pro sirky
zpátky do parku
chraň si záda jsou tu jehly fetky
záda dým sršeň hořící pírko
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)