Mužská
Jsi ráda, že jsem tady?
Opilý, ztopořený, připraven.
Vychutnat si Tvoje vnady.
Jsem tady a připraven,
jsi tam a já zas tady.
Jiné místo jíná doba,
jsem nahý, na Tobě však dřímá róba.
Proč nejsi spoře oděná?
Proč už u mě neklečíš?
Já vezmu Tě za ramena,
a ráno to zas obrečíš.
Jsem už prostě takový,
nechoď ke mě už.
Raději odvar makový,
já jsem prostě muž.
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, hatlapatla, E.T.Jane, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)