Naneštěstí kronika obsahuje dějiny a dějiny jak známo píší vítězové. A málokterý z nich řekne celou pravdu.
17.06.2011 22:45:00 | Acheiron
Naneštěstí ano a děsně tajný.
Ale prý když dáš dohromady všechno, co bylo, pár věcí co jsou a špetku toho co se teprve stane. Dostaneš celkem slušný obraz pak ještě vyškrtat legendy, politické keci a podobné blbiny a můžeš ten deník napsat sám.
Tak hodně štěstí.
16.06.2011 23:11:00 | Acheiron