DŮSLEDEK
Střemhlav protínáš moudrost
racionálně bez idejí
kladeš důraz na hloupost
horizontálně či vertikálně
se smyslové podstaty vpíjejí
proces a předmět
energie a důsledek
jak zdokonalit podnět
než nastane konečný úpadek
než dožene tě nečinnost
a ztratíš smysl pro věc či detail
a vlastní autentičnost
stagnuje jako hrdina co dostane metál
když zasypou ho samé chvály
a nesmrtelnost v bajkách
písně,oslavné chorály
nebo vlastní karikatury na vlajkách
pak vypářou mu duší
a našijí do většího těla
stane se bohem
v očích davu
pirát a bohém
sociolog mravu
další bysta na podstavec
kterou mohou holubi
hovínky šedě stmelit
další bronzový krasavec
co už nikomu nepoví
že byl politický prevít!
Přečteno 294x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, CULIKATÁ, labuť, la loba, Dota Slunská, NikitaNikaT., Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (1)
Komentujících (1)