Kámen
Zlomil kosti padající kámen,
když dopadl na ostatky světa,
co ležel jak křídová silueta,
na chodníku věčnosti,
nad rozeklanou propastí,
lidského pokolení,
co realitou svou vše mění,
v kolotoči všeho dění,
ten chodník mizí v zapomnění.
Kámen, co dopadl je probuzení,
aby všimli jsme si,
že jiné cesty není.
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: jvacl, Skalsky Pavel
Komentáře (0)