Carpe diem
Jsem šťastná, však dnes už vím,
že v nejlepším vždy přijde černý stín.
A co bylo štěstí mé,
teď na dlani poupě uvadlé.
Slzy na zem stékají,
plátky květu k zemi padají.
Proto žiju dokud můžu,
smutkem si stejně nepomůžu.
Přečteno 480x
Tipy 12
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, whiolet, CULIKATÁ, la loba, Bambulka
Komentáře (4)
Komentujících (4)