Tři gigantické řitě
Anotace: ...třeste se, holomci!
Tři gigantické řitě
řítily se prostorem
a svou nahotu
dávaly na odiv
Tři gigantické řitě
ovládly svět.
A zadusily
všechno živé v okolí.
Tři gigantické řitě.
Jan jen slušně sdělit
sousedovic rodince,
aby se oblékli a zhubli.
Komentáře (1)
Komentujících (1)