Nemám odpověď
nemůžeš mít vše
ostrou tvář
a tupé rysy mysli
zlaté zuby
zářivě bílý chrup
na všechno je spousta času
a klovavý stín je tu coby dup
pravda je tvrdý rám prázdného obrazu
protivná tvář zítřejšího dne
lokálkou mi sem jede
před pohledem do zdi
vidím napsáno
-věděl jsem že to není procházka
růžovým sadem
ale nikdy sem tomu
nepřestal věřit-
připadá mi to celý jak otázka
končící vykřičníkem!
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)