Na Počátku Byla Temnota
Anotace: K Skladbě BLACK VEIL OF LIGHT http://www.last.fm/music/Black+Veil+Of+Light/Vox+Umbra's+In+Levi+Coloris
Sbírka:
Tváře Zrcadel
Je to jakoby se hlas utopil,
v černé síni bez oken...
Jakoby slepec zvuk ztratil,
v agónií Sirén...
Až veškerá tma procitá,
do hlubin lidského těla.
Jen v duši září ukryta,
jiskra zaniklého světla...
A není cesty zpět,
jak jinak da se říct?
Oheň je ten led,
protože čas nám daroval Svět...
Přečteno 404x
Tipy 10
Poslední tipující: Loveless, Kristine Clary-Aldringen, hanele m., tato22, Charibeja, Anjesis, Tacca, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)