druhý den
chceš-li
podívej se do nejhlubšího hnusu
najdeš mě
jsi-li přítel
sesbírej prach ze země,
to jsem já
ty malé kousky
střípky mozaiky
nic ale nesestaví
jenom se diví
kdo rozbil jejich vitráž,
proč je v úsměvech tma
strach pádí bez ohledu
v tichých koutech
tmavých domů
když základy odplavil včerejšek
dnešek už ničeho nepostaví
síť je rozhozena a stavitel zapomněl
zakreslit okna
kterýma by sem padal svit
však, jako už tolik dnů,
znovu vstávám z popela
svých spálených snů
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, Alfie, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)