Pláču štěstím
Anotace: Asi moc přemýšlím nad tou blížící se svatbou, ale důležitou věc už mám-šaty na sebe :)
Zahrála hudba
a vy jdete novým dnům vstříc,
podám vám ruku, popřeju štěstí,
políbím radostně líc.
A pak pláču štěstím,
ale i smutek mám na krajíčku,
pláču pro maličké, Pavla i Aničku.
Pláču, ale to brzy zmizí,
rodina se zase rozrostla a spojila,
proto nebudem si tolik cizí.
Přečteno 592x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan, CULIKATÁ
Komentáře (0)