Čekám chvíli, chviličku a chvilku
Anotace: Čekám a už se moc těším :)
Čekám na chvíli,
na kterou jsme se dlouho těšili,
čekám na chviličku,
až pohladím tvoji ručičku,
čekám na chvilku,
kdy se skloním nad postýlku
a poznám malé děťátko,
které se v naší rodině objeví zakrátko.
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: modrá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)