Bůh
Anotace: věřit či nevěřit?
Ráno bez slunce a ptáci bez peří,
lidi bez srdce, tak nikdo nevěří,
že láska zůstává a Bůh odchází,
nikdo se nedívá, nikomu neschází.
Ale jen já chci říct, že nechci v nevěře žít,
že nechci děckej pláč a lesy bez stromů,
city bez úsměvů.
Já nechci se hnát za včerejším dnem
a se smetím si hrát.
Jen ty jsi jediný, krásný a neviný.
Se světlem lásky už si z nich nedělám vrásky.
Komentáře (0)