Noc za nocí
Noc za nocí, den za dnem
čekám na úsvit s čistou oblohou.
S kůží beránčí s úsměven dítěte
procházím dlouhou, černou temnotou.
Čekám na srdce co zaplaví mě láskou
jako matka své dítě nad otázkou:
proč žít, proč milovat, proč životem se drát,
když budeš litovat až přestaneš se prát.
Vžyť nevíš co čekat až překročíš ten práh,
není to stejný jak v dětských hrách.
Dnes musíš bojovat a neprohrát.
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: ann-ihilation
Komentáře (1)
Komentujících (1)