Lásky mé hynoucí...
Anotace: Fantazie je moje svoboda a moje svoboda je můj život..
Ze skrytých záznamů,
skládám si vzpomínky....
A černým perem,
popsala jsem celé své srdce...
Do očních víček,
nastřelila si slzy....
A pod kůži,
píchla si naději....
Tak,
zpívej mi o bolesti...
Šeptej mi,
o zkáze....
Při láhvi vína,
svět se zdá lepší....
A při láhvi vodky,
dá se i snést....
Oblaka vzdálená,
a hvězdy samotný....
Nikdo mi nepoví,
jak s tím se má žít..
A křivdy budoucí,
vplétají se mi do vlasů...
A lásky hynoucí,
vzdychají na křídlech pegasů...
Přečteno 383x
Tipy 23
Poslední tipující: Rhiana E. Nebresk, la loba, kasparoza, zenge, labuť, ostuda lidstva, Psychicky.labilni, Lady Carmila- Políbená mlhou.., ŠEDIVÁ MYŠ, Jiná, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)