Válečné zvony bijí
Anotace: Jak mě tak napadá...
Bim bam..bim bam..
zvony už vyzvánějí..
a pěkně hlasitě..aby ses nepřeslech..
to mladé chlapce do války odvádějí...
bim bam ..bim bam..
tiše jen..tiše..
cožpak to neslyšíš?
potichu..hlasitě..
volají..
volají...:
,, Do zbraně...!!!
Chránit jdi naši zemi.
náš lid..
zmítán je nadějemi..
Jdi jen jdi!"
Bim bam..bim bam...
zvony zní...
zní stále dál.
houf za houfem
srdce za srdcem..
svorně pochodují.
A srdce svírá žal...
houf za houfem pochodují..
kam slunce zapadá..
v široširou dál..
Bim bam..bim bam..
a zvony vyzvánějí..
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
Komentáře (0)