Anotace: ":"
anděl se nějak rozjel, tak tedy... k tobě....
Chvílemi mi oči klouzali jen po slovech ne po celku, protože jako celek nic moc....nad ničím jsem se nepozastavila možná ten konec ten byl chytrý...
18.06.2011 11:01:00 | whiolet
zacatek zbytecne uprdelenej, chtelo by to vetsi psycho a uchylarny :D ale i tak, proti vsem tem oci/tocium a nejlepsim/drivejsim jde o lehky nadprumer, zaver dobry, udernost i ta finalni tecka tam je.. nemam rad slova jako genialni a jim podobny, ale pointa tam je, skoda jen ty vazanosti v uvodu.. osobne si cenim radeji komentaru, nevyjadruju se k nicemu, kde bych nemel co rict, nicmene zde, 87,5% mozna odchylka plus minus par procent :)
18.06.2011 00:53:00 | Jen tvůj anděl