02.07.2011
Anotace: Všechno nejlepší k vaší svatbě :)
Malá dívka oblékla šaty s růžičkami
a věneček na hlavu pro družičku,
vzala pak brášku v obleku za ruku
a šli spolu před nevěstou a ženichem,
protože dávají jim ke štěstí záruku.
Dívám se na děti a šťastný pár,
kterému to dnes tolik sluší,
chci pro jejich spokojenost
dát srdce i duši..
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., tato22, CULIKATÁ, Tamara, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)