Anotace: Stavěla jsem domek z karet a teď nevím, jestli se dá ještě spravit nebo ne a musím ho stavět znovu zase od začátku..
Silné a lehce emoční, domek z karet... už to ta slůvka mi zní podlomeně... dá se postavit znovu a věřím, že s pevnějšími základy... nepůjde-li to, nic prý se nemá lamat přes koleno, nande se pak tedy jiný stavitel, která rád a ochotně přiloží ruku k dílu, na cestě životem...
19.06.2011 20:17:00 | NikitaNikaT.
Smutek na mě dýchá....ale začni znova. Pak už nebude jen z karet a pevné základy bude mít. Vím o čem mluvím a pěsti Ti moc držím .
18.06.2011 21:18:00 | Tamara