Nn, příteli, tohle opravdu není řešení... drink... ten měl by se pít s přáteli, s láskou, rodinou... jenom tak pro posezení, popovídání... nikdá ne na bolest, či žal, vím, život dal ale mnohé taky vzal a čas neobelstíš.
19.06.2011 14:54:00 | NikitaNikaT.
To není:-((, dej si raději sladkou šťávu, ať máš krásnou, svěří hlavu:-)))), připiji Ti na zdraví, nechť se vše vyspraví:-)
18.06.2011 20:59:00 | CULIKATÁ
Baf! prosím Tě, já Ti nepíšu smajlíky, protože by to bylo vtipný, ale protože ..vždyť víš...
18.06.2011 19:47:00 | ŠEDIVÁ MYŠ