A víš o něčem co by ten kruh mohlo změnit?ach jo,zas brečím taky moc piju a pořád čekám na zázrak
20.06.2011 12:53:00 | la loba
Tvé řádky vedou k zamyšlení,
... to bylo, dávno není,
leč vzpomínka věčná je,
v nás lidech navždy zůstane...
19.06.2011 14:21:00 | NikitaNikaT.
Ač schránka stárne,
ale duše mladá zůstává,
z pošetilého blázna,
skvělý básník dozrává.
Ač douškem lahodného moku,
povzbudí mozkovou kůru,
sny zhmotní se rázem
a srdce letí vzhůru.
:-)))
18.06.2011 20:41:00 | Tamara