Déšť
Anotace: ...prší a mě je přesto krásně. Doufám, že i Vám :-)))
Těžké mraky táhnou oblohou,
jejich slzy vlaží zem vyprahlou,
flóra žízeň utiší,
ptáci pějí píseň veselou,
stromové zátiší se sytou zelenou.
Vzduch se pročistil
a vítr je tak svěží,
děti do louží běží,
prší nám štěstí,
lesk kostelních věží.
Mezi kapkami deště,
láska kvete,
mužné paže obejmou
tělo smáčené - křehké,
rty šeptají - polibek ještě.
Přečteno 428x
Tipy 31
Poslední tipující: ilona, casla, H.I.L., šuměnka, Juan Francesco de Faro, Mbonita, ECHO PARAZIT, jitka.svobodova, carodejka, divoska_jaja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)