Živá zdechlina
Jak živá zdechlina,
životem procházející.
Jak živá zdechlina,
tři dny už mrtvá,
se rozpadající.
Těžce dýchám,
odcházím.
"Smrt neobjasněna..."
jde z úst nekrologa.
Polovina mně už odešla
a mé nahé tělo,
bez ducha,
umírá na stole,
pod rukou patologa.
Komentáře (0)