láska
Proč je láska tak krásná, a zároven bolestivá
proč se jindy vzteká, jindy je lítostivá.
Proč láska musí bolet, ptám se každého kdo jde kolem
a nikdo mi neodpovídá, mluví jen můj stín který je mým snem.
Vidím ho všude......
v korunách stromů, ve vodě, ve vzduchu
je hluboko v MÉM srdci.
Nechci o něj přijít, nechci.
Láska bolí jako zlomené srdce
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Thalia, Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)