Anotace: V každém....
Kdo hledá najde:-)a Ty Ráďo taky najdeš a budeš mít fůru culíků:-)).Hezká.
19.06.2011 20:42:00 | CULIKATÁ
Radku, jsou lidé, co honí se marně za svými sny... jsou lidé, jako ty, upřímní a věřím, že čekání a hledání není pouhým účelem života. :o)
19.06.2011 14:06:00 | NikitaNikaT.