Kdo udělá první krok?
Jak dlouho mám ještě čekat?
Otazníky vína, každý lok...
Mám jít hrdě dál,
... nebo kleknout, a smekat?
Krásná báseň :-)
25.06.2011 14:38:00 | Levandule
*
Koukám z okna
přes učesaný trávník
a idyla nějak ne a ne přijít
někde se zapoměla
možná ji kdosi ukradl
na cestě ke mě ...
stejně ale neměla být má
... .... ale vaše
Tolik jste ji chtěli ...
Musel jsem odejít
abych mohl splnit Vaše sny,
a zjistit .. že do nich nepatřím ...
nevadí,
jen ty věci co mě obklopují
jsou náhle zbytečné
podtrhnuto sečteno
nikdy jsi je nepotřeboval ...
a teď je máš
máš co jsi chtěl ...
... máš co jsi chtěl ... ??
*
19.06.2011 18:18:00 | HarryHH
Tvé dílko se mi mocky dobře četlo, malou vzpomínku do srdce mi vneslo... ST!*** není více potřeba slůvek.
19.06.2011 14:19:00 | NikitaNikaT.