Tak nějak mi z duše mluvíš...
jen je velké umění
správně namíchat ten nápoj,
kterým kalich naplníš...
:o)
(a ještě se v duchu modlit,
aby měli chutě pít
a neprošli jen tak kolem,
jak když je chceme otrávit)
22.06.2011 10:07:00 | Cecilka
Pro mě hodně působivé, dobré obraty, s jistou hloubkou myšlenky, perfektní závěr a proto ST!***
19.06.2011 14:39:00 | NikitaNikaT.