Hudba
Anotace: Styl mnoha lidí. Co na něm vidí?
Hudba je vše co potřebuji,
nic jiného mne nezajímá,
už nechci dále přemyšlet,
je to jako horská dráha,
chci prostě jen tancovat.
Ty blesky všudem kolem mě,
je to jako poplašná znamení.
Adrenalin, to je správné slovo,
tohle je nejlepší terapie ze všech.
Ať je noc nebo den, nepřestáváš.
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)