VLOČKA
Dosedla ti vločka na víčko
a rozpustila se v slzu
co než dopadla na zem
tak vznesla se jako holubice
z očí prší ti ptáci
a ty kráčíš po schodech
posetými pírky holubic
co ve snaze vzlétnout jim opadají
jako tvoje slzy
a bílé mraky
když mezi vločkami
hledáš cestu
z mého srdce ven
jsi jako to pírko
tak lehká a bělavě čistá
jako ten sníh
co dosedl ti na víčko
a pak i ty
rozpustíš se v slzu
a proměníš se v ptáka
překrásnou holubici
co mi uletí
a po ní
zůstanou mi jen slzy
bělavá pírka a vločka
co roztála mi v srdci.
Přečteno 270x
Tipy 32
Poslední tipující: Zasr. romantik, Maryje..., ŠEDIVÁ MYŠ, Jiná, Holis, la loba, JitkaFi, Mbonita, Dota Slunská, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)