MALÁ NOČNÍ SPOLUVINA
Anotace: Tak takhle veršuje moje kamarádka :-)) Za mne ST
MALÁ NOČNÍ SPOLUVINA
Zhasneme světla
sfoukneme svíci
jen naše těla ve vichřici
divokých vášní zmítána
noc je jen chvilkou do rána !
Dva nazí
dva tak odestlaní
slovy svých dlaní
milovaní...
Vyprahlí žíznivci na poušti
co místo vody polkli hlt vína
těm prý Bůh hříchy odpouští...
Jsi vinen !
A já jsem spoluvinna !!
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Zasr. romantik, Mbonita, JitkaFi, CULIKATÁ, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)