Blondies
Anotace: To není nic osobního,blondsky jsou fajnes:-))
Peroxidem omytá čerň z vlasů
odtržené mandle dodávájí barvu hlasu
perníčkem bílená přepážka nosu
je prostě in.
Blondie
Na tenhle trip jí zlákala teta
panička,dnes už pětatřicetiletá.
Jak jednoduché je takhle žít,
nemluvit,polykat a prachy mít.
Nohy nemá do x
ale do vítáme vás
přivýdělek na menzu
takhle to jde snáz.
Je hustá,prostě cool
využívá dispozic
přírodou darované.
Kdo by jí nechtěl,je asi vůl
omámen nektarem z makovic
Fakt díky,ale já tedy ne.
Přečteno 328x
Tipy 29
Poslední tipující: Vittoria, H.I.L., hatlapatla, Holis, la loba, Charibeja, Mbonita, No Shame, Zasr. romantik, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)