La loba přichází a střílí rovnou do brány! :D
Zdravím, člověče, gratuluji, tohle se totiž opět povedlo. Takové...lehčí, než tvá obvyklá témata? Obecně sleduji, že se ti nejspíš začíná víc dařit sledovat i "tu druhou" stranu života ;-)
Každopádně za mě ST
21.06.2011 16:34:00 | Jiko
Ať každý má ve své hlavě, co chce, ale ať hlavně tím nikomu neubližuje... slova mých jedněch přátel. A já s nima souhlasím, jenže, každý je jiný a někdo hlavu používat neumí, nechce... a tak, nastupují činy, které nás mnohdy nemile poznamenají...
19.06.2011 20:20:00 | NikitaNikaT.