Nezaplétat :-) ..
Vím, spousta lidí je zbylých rikst3ty malé nevinné lži. Jenže..pak už ani sami neví..tak nezaplétat;-)
12.06.2020 16:55:55 | jenommarie
Hele, ted se sypou na hlavu saze místo popela, jo?
Já něco asi zaspala...ale příjde mi to dost pokrokový...kominickej mejkap,to je prostě žůžo..
27.06.2011 13:05:00 | zvířenka