Na hrad
Anotace: Až bude ještě hůř, bude pozdě...
Již vzhůru hlavu národe,
k hradu své zdvihni pěsti,
Vzali nám i tu naší zem,
prý chlebodárci čeští.
Již vzhůru hlavu národe,
nehledej v nouzi drama,
pošli tu bandu až na dno,
ať žije těžce s náma.
Lodě a domy ať si nechají
jen za ně musí platit daně,
již vzhůru hlavu národe
vrhni se, ač vysílen,
vrhni se prosím na ně!
Přečteno 504x
Tipy 18
Poslední tipující: tato22, Kars, zelená víla, ilona, ECHO PARAZIT, Donne, Květka Š., labuť, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)