Protože roztál sníh
Anotace: Objev z minulé zimy.
protože roztál sníh
příroda je mrzutá
kdo by taky nebyl
probudit se uprostřed zimy nahý
nohy skrčené až u brady
jako když noc ti znenadání
šlohne peřinu
a ty jen čekáš
jestli někdo přijde
a s pohlazením přikryje
největší problém je
že zas nikdo nepřijde
a jediný kdo tě pohladí
jsi ty
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, Gabrielle, ECHO PARAZIT, E.T.Jane, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)