Vesnické trable
Anotace: Víkendová inspirace :D
Šnek se slimákem,
prokousali se salátem
Hryzáním se zmohli,
sežrali ho, zhebli
Tyhle slizký smradi
kypřící prášek jim vadí
Po záhonu rozhodím
i na ty potvory
Pak najdu jen
jejich mrtvoly..
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Marsinka, hatlapatla, EM EM, andel.smrti
Komentáře (5)
Komentujících (5)