Mooooc hezké.)))
Milá Květuško!!!!
Tak pozvedám svou skleničku
na oslavu človíčku
a přeji hodně lásky zdraví
ať tě to tady s námi baví
Taky posílám i vonné kvítí
na kterých se rosa třpytí
ať zavalena jsi krásnou prací
co dává ti něžnou inspiraci
20.06.2011 14:11:00 | carodejka
Fakt,to vám ale byla legrace
fotbalový rohodčí prý podleh panice
francouzského koňaku si víc než trochu líz
fanoušci pak na něj křičí.."zmiz,zmiz,zmiz"...
20.06.2011 14:05:00 | Linzerka
Flašinetář Ferda
též si fotbal hraje
ve filmovou hvězdu
fidláním svým zraje:)).
20.06.2011 12:04:00 | CULIKATÁ