Na stole v láhvi šampus pění,
kocour je celý natěšený,
vínečko do pohárů teče,
dort s rybami i potápěčem.
Sestřiček písnička se line,
kocour do toho zvuky jiné.
Hudební kritici se sklání,
jak jde zpěv doplnit mňoukáním.
Padesát myší si tu lítá,
s úsměvem kocour všechny vítá.
Moc děkuji... svým sestřičkám... i všem ostatním
:)
20.06.2011 14:16:00 | Mourek
Dnes od svítání v koloběhu
dvě sestry v chajdě skotačí
na stěny krášlí svoji něhu
stoly svou láskou obtáčí
na židle vlídnost pokládají
květiny s vůní mocných gest
veselou notu v srdci hrají
pro čtyři tlapky prachu cest
náruč svou pro něj otevřenou
spěchají s dárky ku radosti
co spěchají? spíš dost se ženou
vítají všechny - a též hostí...
dnes den je totiž k požehnání
to bráška má svůj velký rej
tak přej si svoje tajná přání
pro nás jsi Mourku totiž NEJ...
20.06.2011 11:26:00 | šuměnka