Hold už sem takovej
Anotace: tak proč mi za to každej nadává
denně sem v lihu
a píšu básně
chci napsat knihu
a mít se krásně
jen když mám stíhu
koušu si dásně
jinak si užívám
život bohéma
nikdy já nevnímám
co je to tréma
nikdá nic nestíhám
toť trochu dilema
Přečteno 422x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Pythonissa__, ECHO PARAZIT, whiolet, Satha
Komentáře (3)
Komentujících (3)