Bouření
Anotace: Nevhodné pro ženy.
Bouříš
hromuješ
blesky nebe křižuješ
hoří orla perutě
do jezera padám
po hladině běží
zděšené labutě
Řveš
přičemž víš co chceš
tudíž zašeptej do větru
sloužit Ti nebudu
načež elegantně se ztrať
na dámskou jízdu
tam ze mne udělej
s parohy blbečka
Já Tvůj beránek
Ty jediná ovečka
stále dokola
stejná písnička
dudly dudly
trky trk
večer bude
hrky hrk
Ignoruji vdolky
evokuji bouři
podívej miláčku
naproti v baráčku
ke koupi jsou holky
mužové vzývají Bohy
Ukrajinka od Černobylu
šíleně dlouhé má nohy
Ty starý kohoute
přestaň kokrhat
do bordelu s kurvou
táhni si zahrkat
nejsem služka
čubku si kup
do svého lůžka
Já unesl Tě z hnojiště
naučil létat
z postele odstranil bojiště
Tys počala vzkvétat
Jsem přec Tvůj beránek
Ty jediná ovečka
nedělej ze mne
lásko blbečka
dudly dudly
trky trk
bude večer
hrky hrk
Přečteno 531x
Tipy 24
Poslední tipující: Jarunka, jenommarie, Maryje..., Judita, NikitaNikaT., tato22, Elisha, hloubavá, Gabrielle, chicacheca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)